LinkedIn

LinkedIn fotograaf

LinkedIn behoort tot de sociale media. Echter, dit sociale medium is niet bedoeld om vriendschappen mee te onderhouden. LinkedIn is bedoeld om zakenrelaties te onderhouden en om een netwerk op te bouwen. Daarnaast kan je via LinkedIn op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Op zakelijk vlak is het dus een must om actief te zijn op LinkedIn. Als je een goed profiel hebt, is er zelfs een kans dat je uitgenodigd zult worden voor sollicitaties, vanwege relevante werkervaring die je op je profiel hebt staan. LinkedIn biedt dus een hoop voordeel voor jou als werkende, als werkzoekende of als recruiter. Het kan nooit kwaad om LinkedIn te hebben en een netwerk op te bouwen, omdat je hierdoor ook kunt lezen over interessante lezingen, congressen en andere relevante zaken om nog beter te worden in je functie.

LinkedIn fotograaf

Het eerste wat mensen zien wanneer ze je tegenkomen op LinkedIn, is jouw profielfoto. Het is dus belangrijk om er zakelijk en representatief uit te zien. Ook is het van belang om vriendelijk en open over te komen. Dit zijn veel zaken om over na te denken en waarschijnlijk heb je niet zomaar zo’n foto in je galerij staan. Het kan hier dus een voordeel zijn om een LinkedIn fotograaf in te huren. Een LinkedIn fotograaf zorgt ervoor dat jij een perfecte LinkedIn profielfoto krijgt. Naast dat je zo’n fotograaf als particulier kan inhuren, is het ook mogelijk om dit als bedrijf te doen. Veel klanten vinden het namelijk belangrijk om te weten wie er in het bedrijf werken. Voor jou als baas is het dan ook belangrijk dat je werknemers een representatief LinkedIn profiel hebben. Een potentiële klant kan dan de gezichten zien van de werknemers die zijn opdracht of taak zullen gaan vervullen.

Goede foto’s

Wanneer je een LinkedIn fotograaf inhuurt, weet je zeker dat er goede foto’s geleverd worden. Natuurlijk is het eerste pluspunt dat de foto’s van goede kwaliteit zijn, omdat er een professionele camera gebruikt wordt. Daarnaast heeft de fotograaf veel ervaring met het maken van portretten. Dit zorgt ervoor dat hij precies weet hoe hij jou moet aansturen om de perfecte pose aan te nemen. Ook heeft hij waarschijnlijk een manier om een lach op jouw gezicht te toveren, waardoor je spontaan overkomt op de foto. Voor het maken van een LinkedIn foto is het handig om zelf nette kleren aan te trekken. Je ziet natuurlijk alleen je schouders op zo’n foto, maar het is daarbij alsnog handig om er representatief uit te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *