Wat is bedrijfskleding? 

Bedrijfskleding

Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van en de verkoop van bedrijfskleding. Dit is kleding die aangeschaft wordt door een bedrijf om hun werknemers te laten dragen. Doordat alle werknemers hetzelfde aan hebben wordt er een gevoel van een eenheid gecreëerd. Daarnaast ziet het er ook nog eens professioneel uit als iedereen dezelfde kleding aan heeft. Je kan met bedrijfskleding allerlei verschillende kanten op. Als bedrijfseigenaar bepaal je zelf het soort bedrijfskleding en verder heb je ook nog eens de mogelijkheid om het logo van het bedrijf of de bedrijfsnaam op de kleding te laten bedrukken. Voor elk is er wat wils op het gebied van bedrijfskleding!

 

Verschillende soorten bedrijfskleding

Zoals eerder vermeldt kan je er als bedrijfseigenaar voor kiezen om wel of geen bedrukking op je bedrijfskleding te laten plaatsen. Maar wat voor soorten bedrijfskleding zijn er nou eigenlijk? Ten eerste is er de noodzakelijke bedrijfskleding. Deze kleding is niet bedoelt om een bepaald uiterlijk te creëren, maar heeft een praktische functie. Een voorbeeld is een brandweerman die een beschermend pak aan heeft om zich tegen vuur en rook te beschermen. Ook een chirurg heeft een bepaalde outfit aan om de hygiène in een operatiekamer te kunnen waarborgen en bacteriën te voorkomen. De meeste bedrijfskleding die door particuliere bedrijven worden aangeboden hebben te maken met het uiterlijk en hebben geen praktische functie. Denk aan polo’s die door het gehele horecapersoneel gedragen worden. Door alle werknemers een zwarte polo met een logo van het bedrijf te laten dragen wordt het voor de klant duidelijk bij wij zij hun bestelling kunnen opnemen. Naast horecabedrijven kan je ook voor allerlei andere bedrijfskleding contact opnemen met een gespecialiseerd bedrijf.

 

Hoe bestel je bedrijfskleding?

Het bestellen van bedrijfskleding is enorm eenvoudig, het is alleen van belang dat je van tevoren weet wat je wil bestellen. Er zijn doorgaans folders beschikbaar die de mogelijkheden van een bedrijf in bedrijfskleding weergeven. Op deze manier kan je je oriënteren. Vervolgens is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan het bedrijf om de kleding met eigen ogen te bekijken. Wanneer je een keuze hebt gemaakt is het van belang om de maten van de kleding en het aantal stukken door te geven. Dit is geheel afhankelijk van het aantal medewerkers dat werkzaam is binnen jouw bedrijf. Voor de maten heb je de mogelijkheid om enkele proefitems mee te nemen om door je werknemers te laten passen. Zo weet je zeker dat iedereen uiteindelijk het juiste shirt ontvangt. Heb je zoveel werknemers dat het laten passen maanden in beslag gaat nemen? Ook geen probleem! In dit geval bestel je gewoon van elke maat shirt of broek meerdere maten. Twijfel dus niet langer en bestel vandaag nog je bedrijfskleding bij een gespecialiseerd bedrijf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *