Botswana safari

Botswana Safari

Botswana is een land in Afrika waar je wellicht nog nooit van gehoord hebt. Het ligt in het zuiden van Afrika, meteen boven Zuid-Afrika. Links van Botswana ligt Namibië en rechts ervan ligt Zimbabwe. Dat je misschien nog nooit van Botswana gehoord hebt, is eigenlijk een goed ding. Dit betekent namelijk dat het nog niet zo enorm toeristisch is. Als je het massatoerisme wil ontlopen, is het dus een goed idee om naar Botswana te gaan. Botswana leent zich daarnaast uitstekend voor het doen van een safari. Een safari is iets waar veel mensen van dromen. Een safari in Botswana geeft je de gelegenheid om heel veel wilde dieren te spotten. Botswana bevat namelijk veel Nationale parken en ongerepte natuur. Het is dus zeker een heel goed idee om naar Botswana te gaan om de ‘big 5’ en andere wilde dieren tegen te komen.

Rondreis Botswana

Je kan natuurlijk naar Botswana komen om op safari te gaan, maar je kan ook een rondreis maken in Botswana. Hierbij kan je alle bezienswaardigheden bezoeken waar jij graag heen wil. Ook kan je aangeven hoe lang je wil gaan. De duur van je reis is namelijk afhankelijk van wat je allemaal kan doen. Het moet namelijk wel mogelijk zijn. Tijdens je rondreis kan je bijvoorbeeld de diamantmijnen bezoeken, door verschillende Nationale parken rijden, de ‘big 5’ spotten, een wandeling maken en nog veel meer. Botswana

Op maat gemaakte reizen

Als je een rondreis of een safari in Botswana wil boeken, is het goed om te weten dat deze reizen op maat gemaakt worden. De reizen worden dus aangepast op jouw wensen. Je kunt Botswana het best bezoeken tussen mei en september, dan is het klimaat het meest aangenaam. Vervolgens kun je aangeven hoe lang je Botswana wil bezoeken en wat je dan allemaal wil doen. Je kunt de reis zo passend bij jezelf maken als je zelf wil. Natuurlijk is het erg fijn dat de reizen per persoon anders aangeboden worden. Een gezin met jonge kinderen wil waarschijnlijk andere dingen doen en zien dan een stel 20-jarigen of een gepensioneerd koppel. Iedereen heeft andere wensen en hobby’s. Waar de ene een actieve vakantie wil, vindt de ander het misschien wel prima om rond te rijden in een auto en af en toe eens uit te stappen om iets te bekijken. Gelukkig kan dit allemaal, want de reizen worden op maat gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *